Om oss

Att skaffa hund ska alltid vara följden av ett genomtänkt och välgrundat beslut. Många skaffar hund för sig själv, men glömmer då bort att även hunden måste erbjudas rätt förutsättningar – både för stunden och i framtiden. En hund har du för livet, inte för att det passar bra just nu.

Tyvärr ser man att många missar den detaljen. Att livet förändras är naturligt, men det finns ändå saker som är att anse som förutsägbara. Har du verkligen rest klart? Är du färdig med långa nätter ute på stan? Har du läst klart skolan och skaffat ett fast jobb och en fast bostad? Det är frågor som måste ställas innan man tar steget att skaffa en hund.

Är dessa frågor avklarade så står man däremot inför ett av de bästa besluten man kan ta i livet. Att skaffa hund ger dig en vän som aldrig sviker, en trogen livskamrat som alltid är glad och som alltid ställer upp och en vän som du kan ha väldigt mycket roligt tillsammans med.

På den här sidan ska vi tips, råd och fakta om hundägande som gör att du och din hund får bästa möjliga liv tillsammans. Vi kommer att titta närmare på olika kurser som är möjliga att delta vid. Vi kommer att skriva om hundfoder och hur man hittar rätt kost för olika raser och vi kommer att ge handfasta tips om hur du får bättre kommunikation med din hund.

Hunden är din bästa vän. Vi vill att du ska vara din hunds bästa vän också. Genom den här sidan får du alla verktyg för att bli just detta. Välkommen.