Kategorier
Kurser

En bra grund med valpkurs i Stockholm

Att skaffa en valp är ett stort beslut. Man skriver trots allt upp sig på att vara matte eller husse i flera år framöver. För att ge er alla den bästa chansen ni kan få, så gå en valpkurs i Stockholm.

Det är ofta något man tänker igenom väldigt noga innan man gör det, att skaffa valp. Det är inte bara att välja första bästa valp. Man behöver hitta en ras som passar en och det liv man kan erbjuda den. Alla hundar kräver olika mycket, precis som alla människor vill de göra olika saker. Men oavsett om du skaffar en vallhund, jakthund eller tänkt sällskapshund, så bör du gå en valpkurs. En valpkurs är med andra ord något för alla hundar och alla ägare. Även om du har haft hund tidigare, så bör du gå den. Då blir valpkursen en liten påminnelse, men den är också väldigt viktig för hunden.

Vad lär man sig på valpkurs?

Vanligast är att man börjar valpkursen när valpen är mellan 14 – 16 veckor. Det är i den åldern valpen är som mest mottaglig för information. Under valpkursen får ni lära er de vanligaste kommandona. Ni får även lära er hur ni fungerar ihop och ska arbeta med varandra. Tänk på att boka in er i tid på valpkurs i Stockholm. De är ofta mycket populära och kan snabbt bli fullbokade. Gå en valpkurs för både din och hundens skull, för en bra grund till en bra framtid.