Kategorier
Kurser

Leva lyckliga tillsammans efter valpkurs i Göteborg

Lycklig är den som kunnat få en valp. En kompis och bästa vän för hela livet. Nu återstår bara det praktiska – att fostra och att lära valpen samarbete. Du får hjälp på en valpkurs i Göteborg.

Det är lite med hundar som med barn. Du kan aldrig ge dem för mycket kärlek. Ingen av dem har bett att få komma till dig och det är ditt ansvar att ta hand om dem. Det är också du som ska se till att de får en vettig uppfostran.

Det är inte så svårt att ta hand om en valp egentligen. Lagom med motion och mycket sömn är bra. Kärlek helt utan ransonering. Lärdomar om platsen i flocken och vanligt hundvett. En valp kan lära sig det mesta.

Valpkurs ger färdigheter för framtiden

Din valp kommer antagligen till dig direkt från uppfödaren och hamnar i en helt ny flock och miljö. När den anpassat sig är det dags att vänja den vid andra människor, miljöer och hundar. Det görs bäst genom att ni går på valpkurs i Göteborg. Det är värdefullt för er båda att lära er att hantera livet i andra varelsers närvaro.

På valpkursen lär sig vovven grundläggande begrepp som att komma på inkallning och gå fint i koppel. Den lär sig att interagera med andra men också att faktiskt ignorera andra hundar och händelser och fokusera på dig. Du lär dig att bli ledare.

Vare sig du tänker tävla eller “bara” ha en sällskapshund är valpkursen nyttig för er båda.